Spruce Court Condo 2

Boulder, COLORADO

Renovation

This project is a full interior renovation of a condominium unit in west Boulder, Colorado with an identical “before” plan as the Spruce Court 1 project.  The dark interior and awkward stair were replaced in a similar fashion as that other project, but the client’s lifestyles made for two very different projects.

For this project for a retired couple, issues of privacy dictated a design that allowed the stair to have multiple, sliding louver panels to modulate the public/private spectrum as well as to craft the amount of sunlight penetrating the upper and lower rooms.

 

Architect: M. Gerwing Architects

Contractor:  Cottonwood Custom Builders

Structural Engineer: Gebau

Interior Cabinetry: Laak Woodworks

 

Portfolio Category:  Smaller Renovations & Additions 


All Portfolio Categories