data-layout-label="Header Content: Boulder Architecture Firm - Boulder Architects "
 
front elevation

front elevation

Upper Vassar Residence

Boulder, COLORADO

Renovation / Addition

UNDER CONSTRUCTION

With stunning views of Boulder's Flatirons, this new addition and renovation is designed to take the up-most advantage of its expansive north-west vista. The original house was a rambling, single-story ranch with limited views and very outdated interior. One of the major goals of this project was to increase the opportunities for views and make a coordinated series of entertaining spaces, both inside and outside. 

front elevation, model image

front elevation, model image

Before

Before

Upper Vassar drive renovation and addition view of Master Bathroom
Upper Vassar Drive renovation and addtion, view of new kitchen
Living and Dining Room

Living and Dining Room

stair

stair

 

Architect: M. Gerwing Architects

Construction Manager: ACI Design:Build

Structural Engineer: Gebau, Inc.

Cabinetry: Laak Woodworks

 

 

Portfolio Category:  Larger Renovations & Additions 


All Portfolio Categories